0_Web_АктуелноМакедонија.СлајдерОпштество

Светот денеска „се бои“ во портокалово за да се стави крај на насилството врз жени и девојчиња

Една од темите на овогодинешната кампања на Обединетите Нации е истакнување на успешните приказни кои покажуваат дека насилството врз жени и девојки може да се спречи со прикажување ефективни стратегии и интервенции за да се инспирираат сите засегнати.

Back to top button
Close
Close