0_Магазин.ПорталПатувања

Саудиска Арабија најави уникатен адреналински екстремен парк

На паркот ќе има и три хотели и 11 ресторани. Целиот комплекс ќе се состои од неколку поврзани платформи, со неколку адреналински понуди како што се банџи-скокови и скокање со падобран.

Back to top button
Close
Close