СветСвет.Слајдер

САД: Тоа не беше закана по нас

Лансирањето проектили од страна на Северна Кореја не претставува непосредна опасност по американскиот персонал или територии, соопшти Американската пацифичка воена команда

Back to top button
Close
Close