СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

САД „остро“ го критикуваат Израел во врска со населувањето на Западниот Брег

Соединетите Американски Држави првпат остро го критикуваа Израел поради најавата за изградба на повеќе од 1.000 нови станови на окупираниот Западен Брег.

Back to top button
Close
Close