СветСвет.Слајдер

Рускиот хакер Бурков екстрадиран од САД во Москва

Рускиот хакер Алексеј Бурков, кој во јуни 2020 година во САД беше осуден на девет години затвор, денеска е уапсен во Москва откако беше депортиран од САД

Back to top button
Close
Close