0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

РСБСП апелира „Паркирајте совесно и одговорно“ за безбедно одвивање на сообраќајот

 Проблемот со паркирани возила на места каде што тоа не е дозволено, е дел од проблемите со кои секојдневно се соочуваат сите учесници во сообраќајот, но и проблем кој го создаваат самите учесници во сообраќајот. Од Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) апелираат до возачите совесно и одговорно да ги паркираат своите возила.

Back to top button
Close
Close