Општински вестиСкопје

Рокот за парична помош за првачињата од општина Аеродром истекува утре

Рокот за поднесување барања за еднократна парична помош за првачињата, што ја доделува Општина Аеродром истекува утре.  Паричната помош е во висина од 3500 денари.

Back to top button
Close
Close