0_Магазин.ПорталДом

Роботизирана подвижна куќа на иднината

Бугарскиот 3-Д дизајнер Енчо Енчев создаде свој концептот на роботизиран подвижен дом кој би можел да се поместува на различни терени со помош на шест механички ногарки.

Back to top button
Close
Close