0_Магазин.ПорталСцена

Роберт де Ниро нема да мора да плати 500 милиони долари за разводот

Де Ниро ќе мора да ѝ исплатува најмалку милион долари годишно како алиментација на неговата поранешна сопруга, сè додека таа не се премажи или додека, или таа, или 71-годишниот глумец, не почине.

Back to top button
Close
Close