Локални избори 2021Политички партии

Ристовски: Левица нуди нови решенија и нови сили за подобрување на Општина Карпош

Левица како најбрзо растечка партија во државата, па и пошироко, нуди нови решенија, нови сили за подобрување на услугите во коишто се наоѓа Општина Карпош, изјави Дарко Ристовски кандидат за градоначалник на Општина Карпош од редовите на Левица на отворањето на канцеларијата на локалниот огранок на партијата во оваа скопска општина.

Back to top button
Close
Close