СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Речиси 200 загинати во Индија и Непал во поплави и лизгање на земјиштето

Речиси двесте луѓе загинаа по неколкудневните големи поплави и катастрофални свлечишта во Индија и Непал, кои затрупаа цели семејства во нивните домови, објавија властите денеска, а метеоролошките агенции предвидуваат нови обилни дождови.

Back to top button
Close
Close