0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталЛинк во живоПолитика

Регионален форум „Хашката конвенција 2019 – Очекувања за Западен Балкан”

Обраќање на министерот за правда Никола Тупанчески на Регионалниот форум „Хашката конвенција 2019 - Очекувања за Западен Балкан".

Скопје, 30 јуни 2022 (МИА) – Обраќање на министерот за правда Никола Тупанчески на Регионалниот форум „Хашката конвенција 2019 – Очекувања за Западен Балкан”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close