Политички партии

Реакција од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Гоце Георгиевски од СДСМ

Ниту земјоделците живеат подобро, ниту пак нивниот труд е платен и вреднуван.

Back to top button
Close
Close