Граѓански секторОпштество

Реакција на Националната мрежа против насилство за случајот со физички напад врз жена од Гостивар

Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство, реагира по однос на вчерашната објава во медиумите за случајот жена од Гостивар, која била физички нападната од поранешниот вереник и побараа итно постапување во согласност со законите и ратификуваната Истанбулска Конвенција.

Back to top button
Close
Close