Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на соопштението на СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ не е извор на фотографиите на Вице и Венко од грчките плажи, но е извор на несомнениот заклучок дека се бизнис ортаци, нешто што го призна самата партија.

Back to top button
Close
Close