Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Петре Шилегов

Шилегов очигледно не видел како изгледа Дрисла и каква закана е за здравјето и животот на Скопјани. Шилегов со своите розеви очила не видел дека на Дрисла се складира опасен и медицински отпад без да се почитуваат основните стандарди. Најдобар демант за лажните прес конференции на Шилегов се фотографиите кои покажуваат дека Дрисла функционира субстандардно и медицинскиот отпад се третира како обичен отпад. Лагите на Шилегов го трујат Скопје исто како и Дрисла.

Back to top button
Close
Close