Политички партии

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на анкетата на Брима

Повторно како и по којзнае кој пат, заради храбрење на членството и функционерите, СДСМ пушта наместени анкети преку агенцијата Брима.

Back to top button
Close
Close