БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерВидео изјаваЕкономија

Пчелите и медот да бидат заштитени со закон, граѓаните да научат како се препознава вистински мед

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) силно го поддржува развојот на пчеларството, а уште една можност за развој на оваа гранка е и ИПАРД 2 програмата преку која се склучени 46 договори со вкупна финансиска поддршка од околу 120 000 евра.

Back to top button
Close
Close