КултураКултура.Портал

Промоција на романот „Југослав“ од Ана Вучковиќ

Во Младинскиот културен центар (МКЦ) вечер ќе се одржи промоција на романот „Југослав“ од Ана Вучковиќ.

Back to top button
Close
Close