0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Промоција на проектот „Развој на партнерства помеѓу граѓанското општество и бизнис-секторот“

Во Скопје денеска ќе биде промовиран проектот „Развој на партнерства помеѓу граѓанското општество и бизнис-секторот“, при што ќе бидат презентирани постигнатите резултати, како и можноста за сертификација преку остварување на критериумите во поглед на заштитата на потрошувачи во одредена област.

Back to top button
Close
Close