КултураКултура.Портал

Промоција на монографијата „Портрети“ од академскиот сликар Павле Кузмановски

Во мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ од Скопје денеска ќе биде промовирана монографијата „Портрети“ од познатиот академски сликар, Павле Кузмановски, годинашен добитник на државната награда „11 Октомври“ за животно дело од областа на културата.

Back to top button
Close
Close