КултураКултура.Портал

Промоција на книгата „Стрип – деветтата уметност“ од Томислав Османли

Во рамки на фестивалот „ArtArea“ вечерва ќе биде промовирана книгата „Стрип – деветтата уметност“ од Томислав Османли, во издание на „Бегемот“.

Back to top button
Close
Close