КултураКултура.Портал

Промоција на книгата „Слаткозборки“ од Александра Симова

Книгата „Слаткозборки“ од Александра Симова и илустраторката Ирина Атанаскова вечер ќе биде промовирана во паркот пред Културно-информативниот центар – Скопје. Издавач на делото е „Чудна шума“.

Back to top button
Close
Close