КултураКултура.Портал

Промоција на книгата „Антонио Митрикески: Хроника на еден филмски сон“

 Кинотеката на Северна Македонија ќе го одбележи Светскиот ден на аудиовизуелното наследство со промоција на книгата Антонио Митрикески: Хроника на еден филмски сон. Книгата е издание на Кинотеката, а автор е Стојан Синадинов.

Back to top button
Close
Close