0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштествоПолитика

Проект „Зголемување на употребата и достапноста на официјалните статистички податоци во Република Северна Македонија“

„Зголемување на употребата и достапноста на официјалните статистички податоци во Република Северна Македонија“ е насловот на проектот за кој денеска во Скопје ќе говорат директорите на Државниот завод за статистика и на Шведскиот завод за статистика, Апостол Симовски и Јоаким Стимн.

Back to top button
Close
Close