Дописници МКДОпштински вести

Продолжува заемната поддршка помеѓу пензионерите од Македонска Каменица и Општината

Локалната власт во Македонска Каменица ќе продолжи со поддршката на каменичките пензионери од кои и во иднина ќе очекува нови идеи за подобрување на нивниот статус во општествениот живот. Ова е главниот заклучок по одржаната средба помеѓу Здружението на пензионери и градоначалничката Соња Стаменкова која присуствуваше на приемот организиран по повод Денот на пензионерите.

Back to top button
Close
Close