0_Магазин.ПорталЗанимливости

Принцот Хари и Меган Маркл вложија во инвестицискиот фонд „Етика“

Хари и Меган Маркл се приклучија на Фондот „Етика“, кој ги советува богатите клиенти како да ги вложуваат своите пари поодржливо, давајќи им приоритет на прашањата околу климатските промени и човековите права.

Back to top button
Close
Close