ОпштествоХроникаХроника.Портал

Приведени 15 мигранти од Куба во Гевгелија

Во Гевгелија, во близина на граничната линија со Република Грција, вчеравечер се приведени 15 мигранти од кои три малолетници, сите од Куба, затоа што осум од нив илегално влегле од државата, а седум се обиделе нелегално да ја преминат државната граница.

Back to top button
Close
Close