0_Магазин.ПорталЗанимливости

Приватен истражувач му се извини на принцот Хари

Бароус призна и дека копал по медицинските досиеја на Челси, за да дознае, на пр. - дали има сексуално пренослива болест или спонтани абортуси. Тој рече дека му е многу жал и дека така се однесувал бидејќи бил алчен, земал кокаин...

Back to top button
Close
Close