0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Претставување на дигитална мониторинг платформа на УХМР

Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР) денеска ќе ја претстави дигиталната мониторинг платформа за квалитетот на површинските води во Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close