Фотосервис

Претставници на владите на Северна Македонија и на Бугарија потпишаа неколку меморандуми за разбирање и декларации за соработка

Претставници на Владите на Северна Македонија и Бугарија потпишаа неколку меморандуми за разбирање и декларации за соработка

Back to top button
Close
Close