Посетете ја новата веб страна на МИА
Фотосервис

Претседателот Франк-Валтер Штајнмајер во посета на Старата чаршија

Претседателот на Сојузна Република Германија, Франк-Валтер Штајнмајер, во посета на Старата чаршија

Back to top button
Close
Close