Линк во живоОпштество

Прес-конференција на Јованка Тренчевска и Беким Мурати (во живо)

Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Беким Мурати.

Скопје, 27 јануари 2022 (МИА) – Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Беким Мурати.

Back to top button
Close
Close