0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Прес-конференција на народниот правобранител Насер Зибери (во живо)

Народниот правобранител Насер Зибери на прес-конференција презентира податоци за почитувањето на начелото на недискриминација и соодветна и правична застапеност, како и за половата застапеност во јавниот сектор.

Скопје, 28 јануари 2022 (МИА) – Народниот правобранител Насер Зибери на прес-конференција презентира податоци за почитувањето на начелото на недискриминација и соодветна и правична застапеност, како и за половата застапеност во јавниот сектор.

 

Back to top button
Close
Close