0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски (во живо)

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заменик-амбасадорот на Германија, Ото Граф и постојаниот претставник на УНДП, Армен Грегоријан на прес-конференција ги презентираат резултатите од проектот „Подобрување на националните пракси за контрола на мало и лесно оружје и градење отпорни заедници“, што во изминатите три години го спроведе Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во соработка со Министерството за внатрешни работи.

Скопје, 23 јуни 2022 (МИА) – Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заменик-амбасадорот на Германија, Ото Граф и постојаниот претставник на УНДП, Армен Грегоријан на прес-конференција ги презентираат резултатите од проектот „Подобрување на националните пракси за контрола на мало и лесно оружје и градење отпорни заедници“, што во изминатите три години го спроведе Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во соработка со Министерството за внатрешни работи.

Back to top button
Close
Close