0_Македонија.ПорталЕкономија

Прес-конференција на министерот Бесими и евроамбасадорот Гир (во живо)

Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими и ЕУ амбасадорот Дејвид Гир по повод заедничките заклучоци од Економскиот и финансиски дијалог меѓу ЕУ и Западен Балкан и Турција, што беа усвоени во Брисел.

Скопје, 26 мај 2022 (МИА) – Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими и ЕУ амбасадорот Дејвид Гир по повод заедничките заклучоци од Економскиот и финансиски дијалог меѓу ЕУ и Западен Балкан и Турција, што беа усвоени во Брисел.

Back to top button
Close
Close