Линк во живоОпштество

Прес -конференција на министерката Славјанка Петровска (во живо)

Прес-конференција на министерката за одбрана Славјанка Петровска на која ќе информира за Планот за повисоки еколошки стандарди во одбраната – „Еко-одбрана“.

Скопје, 16 мај 2022 (МИА) – Прес-конференција на министерката за одбрана Славјанка Петровска на која ќе информира за Планот за повисоки еколошки стандарди во одбраната – „Еко-одбрана“.

Back to top button
Close
Close