КултураЛинк во живо

Прес-конференција на министерката за култура Ирена Стефоска (во живо)

Прес - конференција на министерката за култура Ирена Стефоска  за Предлог-буџетот на Министерството за култура за 2022 година.

Скопје, 1 декември 2021 (МИА) – Прес – конференција на министерката за култура Ирена Стефоска  за Предлог-буџетот на Министерството за култура за 2022 година.

 

Back to top button
Close
Close