Видео изјаваОпштество

Прес-конференција на заменик-министерот Димковски (во живо)

Прес-конференција на заменик-министерот за земјоделство Трајан Димковски за буџетот 2022 година.

Скопје, 4 декември 2021 (МИА) – Прес-конференција на заменик-министерот за земјоделство Трајан Димковски за буџетот 2022 година.

Back to top button
Close
Close