Линк во живоПолитика

Прес-конференција на Државната изборна комисија (во живо)

Државната изборна комисија ќе ги соопшти првичните резултати врз основа на податоците од записниците на општинските изборни комисии и Изборната комисија на Град Скопје.

Скопје, 18 октомври 2021 (МИА) – Државната изборна комисија ќе ги соопшти првичните резултати врз основа на податоците од записниците на општинските изборни комисии и Изборната комисија на Град Скопје.

Back to top button
Close
Close