Локални избори 2021

Прес-конференција на Државната изборна комисија (во живо)

Прес-конференција на Државната изборна комисија за гласањето на болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во затворите пред утрешниот втор круг од Локалните избори.

Скопје, 30 октомври 2021 (МИА) – Прес-конференција на Државната изборна комисија за гласањето на болните и немоќните, лицата со Ковид-19 и во затворите пред утрешниот втор круг од Локалните избори.

Back to top button
Close
Close