Општество

Прес-конференција на директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски (во живо)

Прес-конференција на директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски за одржувањето на Охридскиот маратон

Охрид, 19 август 2022 (МИА) – Прес-конференција на директорот на Агенцијата за млади и спорт Наумче Мојсовски за одржувањето на Охридскиот маратон.

Back to top button
Close
Close