Локални избори 2021Политика

Прес-конференција на ДИК (во живо)

Прес-конференција на Државната изборна комисија (ДИК) на тема „Гласање на болни или немоќни и лица во куќен притвор, гласање на лица во самоизолација и домашен карантин, гласање во КПУ, гласање во старски домови“.

Скопје, 16 октомври 2021 (МИА) – Прес-конференција на Државната изборна комисија (ДИК) на тема „Гласање на болни или немоќни и лица во куќен притвор, гласање на лица во самоизолација и домашен карантин, гласање во КПУ, гласање во старски домови“.

Back to top button
Close
Close