Политика

Прес-конференција на Бујар Османи за Преспа форум за дијалог 2022 (во живо)

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе одржи тематска конференција за Преспа форум за дијалог 2022.

Скопје, 18 мај 2022 (МИА) – Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ќе одржи тематска конференција за Преспа форум за дијалог 2022.

Back to top button
Close
Close