0_Македонија.Портал

Прес-конференција на Агенцијата за странски инвестиции и промоција (во живо)

Прес-конференција на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот по повод нов ексклузивен туристички проект во Република Северна Македонија.

Скопје, 30 октомври 2021 (МИА) – Прес-конференција на Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот по повод нов ексклузивен туристички проект во Република Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close