0_Web_АктуелноЕкономијаЛинк во живо

Прес-конференција за состојбата со пазарот за недвижности (во живо)

Прес-конференција за состојбата на пазарот за недвижности за 2021 и очекувањата и прогнозите за 2022 година од станбен, комерцијален, зони и малопродажни центри, во организација на ФОРТОН МКА / Cushman & Wakefield.

Скопје, 23 јуни 2022 (МИА) – Прес-конференција за состојбата на пазарот за недвижности за 2021 и очекувањата и прогнозите за 2022 година од станбен, комерцијален, зони и малопродажни центри, во организација на ФОРТОН МКА / Cushman & Wakefield.

Back to top button
Close
Close