Фотосервис

Премиерот Ковачевски и владината делегација оддаваат почит на спомен-обележјата посветени на Илинден во Крушево

Премиерот Ковачевски и владината делегација оддаваат почит на спомен-обележјата посветени на Илинден во Крушево

MIA foto

Back to top button
Close
Close