0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Премиерот Заев со семејството ја исполнија граѓанската должност и законска обврска кон Пописот 2021

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, заедно со своето семејство во својот дом во Струмица, ја исполни граѓанската должност и законска обврска и ја спроведе постапката за попишување.

Back to top button
Close
Close