0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталКултура.СлајдерОпштество

Премиера на перформансот „Драга Републико“ во зградата на Централната пошта

Перформансот „Драга Републико“ премиерно ќе биде изведен вечер во 19.30 часот во зградата на Централната пошта во Скопје по што во 21.30 ќе следува концерт на Мухамед Ибраими. Проектот се реализира со поддршка на Владата, а во рамки на јубилејот 30 години независност.

Back to top button
Close
Close