Линк во живоПолитика

Прелиминарна оценка на Мисијата на ОДИХР за локалните избори (во живо)

Прес-конференција на Тана де Зулуета, шефица на набљудувачката мисија за изборите на ОДИХР и Штефан Краусе, заменик шеф на мисијата,  за наодите од прелиминарната оценка од набљудувањето на Локалните избори во Северна Македонија.

Скопје, 18 октомври 2021 (МИА) – Прес-конференција на Тана де Зулуета, шефица на набљудувачката мисија за изборите на ОДИХР и Штефан Краусе, заменик шеф на мисијата, за наодите од прелиминарната оценка од набљудувањето на Локалните избори во државава.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close